Prosjektet er støttet av:

Et magisk møte mellom mat, kultur og kunstnere

September 6, 2017

1/9

 

  

Prosjekt Hunger stupte ned i matens verden i Sverige i 1.-3.september, der ni kunstnere møttes for første gang. På Storlien fikk vi kyndig guiding av kokkene Lena Flaten og Niki Sjøberg fra Flammans Skafferi. Sopp sto på menyen. På kne i skogen, med nesa mot jorden plukket vi sopp og urter. Tilbake på Flammans utforsket vi mulghetene og endte opp med en tre retters middag der sopp var en ingrediens i alle tre rettene.

 

Naturen er fantastisk. Vi henter mat, råstoff og inspirasjon. Men vi må leve med og ikke mot. Håndverkspedagog Marit Moen og kunstner Lene Jacobsen ga et kræsjkurs i plantefarging for utforskende kunstnere. For noen et møte med en kjent teknikk, som de for lenge siden har forlatt, men som etter et kjært gjensyn ga inspirasjon til mer utforsking.For andre en ny måte å tilnærme seg en skapende prosess på. Vi gleder oss til fortsettelsen. 

 

 

Please reload