Prosjektet er støttet av:

Mathåndverk

December 5, 2018

Knekkproduksjon - demonstrasjon av mathåndverk ved Kristina Svinvik

Onsdag 12. desember kl. 16.00 – 19.00

 

Har du smakt knekk med høy? Demonstrasjonen viser lokale råvarer i nye kombinasjoner, og det blir selvfølgelig smaksprøver.

 

Kristina Svinvik er kokk og grunnlegger av restauranten Svinvik Gard i Surnadal på Nordmøre. Hun har lang erfaring, blant annet som dessertsjef på Arne Brimi's Vianvang.  Kristina ivrer for lokal mat med nye vrier, og gamle tradisjoner rundt måltidet.

 

This food craft demostration will show new combinations of local commodities, such as candy with straw. And of course you will be allowed to taste. Kristina Svinvik is an experienced chef and the founder of the restaurant Svinvik Gard in Surnadal, Nordmøre.

 

Please reload